26. maj 2020
Farverig Fredag er Børnebibliotekets kreative værksted, som finder sted den sidste fredag i måneden. 

Værkstedet er åbent fra kl. 15-16.30.
Farverig Fredag er Børnebibliotekets kreative værksted, som finder sted den sidste fredag i måneden. Værkstedet er åbent fra kl. 15-16.30.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Marsmænd og UFO'er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marsmænd og UFO'er
Sydkysten - 21. september 2019 kl. 19:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efteråret er over os, og det betyder, at Solrød Biblitoek og Kulturhus igen byder på Farverige Fredage. Fredag den 28. september laves der UFO'er og Marmænd af foamclay.

Det er altid sjovt at lege med foamclay, og på denne fredag bliver det endnu sjovere, når deltagerne laver farverige UFO'er og sjove marsmænd, som de pynter med pearlclay, store øjne og flotte pomponer. Du får naturligvis dine egne figurer med hjem, så du er klar til at indrette dit helt eget rumhjørne hjemme på værelset.

Farverig Fredag er Børnebibliotekets kreative værksted, som finder sted den sidste fredag i måneden. Værkstedet er åbent fra kl. 15-16.30.

Her er der plads til at udfolde sig med farver, former, glitter og guirlander. Personalet vælger et tema og har på forhånd fundet et par gode eksempler frem til inspiration. Men det er naturligvis op til det enkelte barn at gribe temaet og skabe sit helt eget udtryk.

Gratis tilmelding på hjemmesiden solbib.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?