19. januar 2020
Mange børn deltog i denne uge i fodboldskolen i Hundige. Pressefoto
Mange børn deltog i denne uge i fodboldskolen i Hundige. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange deltog i fodboldskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange deltog i fodboldskole
Sydkysten - 10. august 2019 kl. 06:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er flere børn på fodboldskoler i udsatte området end nogensinde før, og det gælder også i denne uges fodboldskole, der blev afviklet i den sidste ferieuge inden skolerne starter igen.

Skoleleder Jan Andersen og Trænerleder Henrik Jessen fortæller, at 66 børn deltager på Fodboldskolen i år heraf 12 piger. Hundige Boldklub har i samarbejde med Greve Nord Projektet og Frivillighedscentret i Greve udpeget børn fra økonomisk trængte familier i Greve, der har fået mulighed for at deltage sammen med øvrige deltagere. Støtten hertil modtages via Nordeafonden og Trygfonden.

Udover styrkelse af børnenes fodboldkunnen handler Get2 Fodboldskolerne i lige så høj grad om nye venskaber og sociale kompetancer og relationer. Alle børnene bespises hver dag i de fem dage, skolen varer og får spillesæt, drikkedunk og fodbold udleveret i skole forløbet.

Onsdag den 7. august var der tid til besøg af Borgmester Pernille Bechmann sammen med repræsentanter fra DIF og DBU. Under mødet blev bl.a. drøftet de mange positive tiltag, der sker i klubben og ønsker for nærmeste fremtid. Herefter var der tid til at pigerne på fodboldskolen skulle skyde straffespark på borgmesteren. Her skal ikke nævnes noget om redningsprocenten.