4. juli 2020
Arkivfoto: Thomas Olsen
Arkivfoto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand onanerede bag busk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand onanerede bag busk
Sydkysten - 21. oktober 2019 kl. 12:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 59-årig kvinde fra Solrød Strand anmeldte lørdag klokken 14.34 en mand for blufærdighedskrænkelse, da han onanerede foran hende.

Under en gåtur med sin hund på stierne ved Staunings Ø ud for Parkvej, var en fremmed mand kommet cyklende først den ene vej og kort tid efter den anden vej forbi kvinden, der i begge tilfælde havde hilst pænt på manden, som hun ikke kendte.

Kvinden bemærkede, at manden stillede cyklen fra sig og begyndte at gå imod anmelderen, som nu gik en anden vej.

Bag en busk stod den fremmede mand nu og onanerede på en måde, så anmelderen ikke kunne undgå at se det. Politiet kørte til området og ville gerne tale med en mand, som dog skyndte sig at cykle væk i retning mod Jersie Strandvej, da politiet råbte ham an.

Politiet forsøger at finde manden

Den fremmede mand blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 30-35 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: intet skæg, Talte: Dansk, Iført: Sort jakke, mørke bukser, Medbragte: Sort damecykel med kurv foran. Politiet forsøger nu at få manden identificeret og har tillige undersøgt området for eventuelle tekniske spor efter ham.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området og cyklende i retning mod Jersie Strandvej, eller som har oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?