7. maj 2021
Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal folketingspolitiker ramt af blodprop i hjernen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal folketingspolitiker ramt af blodprop i hjernen
Sydkysten - 27. april 2021 kl. 00:08
Af Emil Abkjær Kristensen

Det Konservative Folkepartis Brigitte Klintskov Jerkel er blevet ramt af en blodprop i hjernen og skal sandsynligvis opereres enten onsdag eller torsdag.

Det oplyser hun selv på Facebook.

Her forklarer Brigitte Klintskov Jerkel, at hun i torsdags var nødt til at køre hjem efter to møder på Christiansborg, fordi hun blev utilpas. PÅ vejen hjem blev symptomerne værre, og da hun kontaktede lægen blev hun straks sendt videre til Køge Universitetshospital.

Her blev det efter flere undersøgelser på først Køge og sidenhen Roskilde Sygehus konstateret, at hun havde en mindre blodprop i hjernen, som skyldes, at hendes halspulsåre er forsnævret i en sådan grad, at den sandsynligvis skal opereres.

- Jeg er selvsagt noget chokeret over meldingen om en blodprop og en mulig forestående operation i halspulsåren., skriver hun på Facebook og fortsætter.

- Jeg modtager hver dag rigtig mange henvendelser på mail, sms, Messenger og telefonopkald, som jeg altid forsøger at besvare. Men jeg håber på forståelse for, at jeg er meget træt og har brug for ro til at sunde mig oven på det hele den næste tid.

- Selvom der er masser af ting, jeg brænder for at få gennemført politisk, betyder det også, at jeg desværre må melde afbud til forskellige møder, så jeg kan samle kræfter.

- Jeg er i trygge hænder og ser frem til at få mere afklaring på, hvad der nu skal ske. Men for nu vil jeg stemple ud og fokusere på at få det bedre.

På mandagens byrådsmøde i Greve Kommune, hvor Brigitte Klintskov Jerkel også er medlem, blev der ønsket god bedring, ligesom borgmester Pernille Beckmann fortalte. at man ville sende et buket til hende.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?