11. maj 2021
Livestreamforedraget den 11. maj handler om sære sanser.
gallery icon

Se billedserie

Livestreamforedraget den 11. maj handler om sære sanser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livestreamforedrag om sære sanser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livestreamforedrag om sære sanser
Sydkysten - 02. maj 2021 kl. 12:02

Tirsdag den 11. maj klokken 19 inviterer Solrød Bibliotek og Kulturhus til naturvidenskabeligt foredrag direkte livestreamet fra Aarhus Universitet.

Professor i sansefysiologi Peter Teglberg Madsen beretter om, at vores opfattede virkelighed er bestemt af den hukommelse, og de sanser vi er udstyret med.

Hør om, hvor lille en del af vores omverden vi reelt opfatter og om de sære sanser, der tillader nogle dyr en virkelighedsopfattelse, der er meget langt fra vores egen.

Peter Teglberg Madsen er professor ved Institut for Biologi ved Aarhus Universitet. Deltagerne kan under foredraget stille spørgsmål til forelæseren via SMS eller Twitter.

Det er gratis at deltage, men billetter skal bestilles på www.solbib.dk. Du skal fremvise gyldigt coronapas, for at deltage i arrangementer i Solrød Bibliotek og Kulturhus. Du kan læse mere om hvordan vi passer på hinanden ved kulturarrangementer på www.solbib.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?