19. februar 2020
Lillebror og Lene kommer til Ishøj på søndag. PR-foto
Lillebror og Lene kommer til Ishøj på søndag. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lene og Lillebror ved musikteateret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lene og Lillebror ved musikteateret
Sydkysten - 07. oktober 2019 kl. 16:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Teater Vestvolden spiller forestillingen Lene & Lillebror i teaterbussen, som holder ved Kulturium Musikteater i Ishøj på søndag den 13. oktober kl. 13.

Hvad skal vi lege? Lillebros legesang handler om venskab og sammenhold. Her får Lillebror debut på teaterscenen i en forestilling, der hylder fantasien.

Lene og Lillebror mødes i teaterbussen gennem et gammelt tv-apparat på tværs af tiden. Med filmklip, nyskrevet musik og sange støder fortid og fremtid sammen og bliver til et magisk nu.

Original Lillebror-dukke
I stykket møder vi den originale Lillebror-dukke i selskab med skuespiller Lene Hummelshøj. Stykket er en hyldest til Lillebror, og han føres op til nutiden.. Men der er også meget, der er som før. Lillebror er stadig fuldkommen som man kender ham fra tv-programmerne: Fræk og helt sin egen, som han altid har været - og skal være.

Billetter til forestillingen koster 25 kr. for børn og unge, 50 kr. for voksne - og gratis billet kan afhentes til medlemmer af Girafklubben. Billetterne købes i billetsalget hos Kulturium Musikteater eller på ticketmaster.dk/ikc.