19. februar 2020
Lars fra Ishøj modtager Metalindustriens ML-prisen, fordi han er blandt landets dygtigste metallærlinge.Han og 24 andre fik prisen, overrakt af Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S). PR-fotos
gallery icon

Se billedserie

Lars fra Ishøj modtager Metalindustriens ML-prisen, fordi han er blandt landets dygtigste metallærlinge.Han og 24 andre fik prisen, overrakt af Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S). PR-fotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lars er blandt landets bedste metallærlinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars er blandt landets bedste metallærlinge
Opdateret 20. september 2019 kl. 14:11
Sydkysten - 20. september 2019 kl. 14:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lars Peter Nissen modtager ML-prisen, som Metalindustrien uddeler til 25 af metalindustriens dygtigste lærlinge, som han modtog fredag formiddag.

Han er fra Ishøj har gået på NEXT Uddannelse København og været i lære hos MAN Energy Solutions. Lars Peter Nissen er blevet indstillet af skolen og virksomheden i fællesskab. I indstillingen lyder det blandt andet:

- Lars er interesseret i og opsøger ny viden om faget, forholder sig kritisk til nuværende rutiner og standarder med fokus på at opnå de bedste løsninger. Det giver os en yderst værdifuld medarbejder i vores daglige stræben efter bedre kvalitet, lavere omkostninger og at være en bedre arbejdsplads.

3. generation hos MAN Energy

Lars Peter Nissen er den 3. generation i sin familie, der arbejder på MAN Energy Solutions. Hans far og farfar er nemlig også maskinarbejdere. Selv giver han følgende bud på, hvorfor han er blevet så god til sit fag:

- Jeg fandt ret hurtigt fandt ud af, at faget interesserede mig. Det er en dejlig følelse at stå med, når man er færdig med en kompliceret maskindel i stål, der skinner og passer på 100 dele af en millimeter, forklarede Lars Peter Nissen.

Minister overrakte pris

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard Thomsen deltog i prisoverrækkelsen, sammen med formand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg og erhvervsuddannelseschef i DI, Lone Folmer Berthelsen, og forbundssekretær i Dansk Metal og næstformand i Metalindustriens Uddannelsesudvalg, Kasper Palm. Ministeren overrakte statuetter og diplomer til prismodtagerne.

Det er 17. år i træk, at Metalindustriens Uddannelsesudvalg uddeler ML-Prisen til 25 af metalindustriens dygtigste lærlinge. Prisoverrækkelsen, der er en af de vigtigste hyldester af faglærte, finder sted den 20. september i Den Sorte Diamant i København.