9. maj 2021
Lagerforvalter Peter Schmidt kunne i lørdags fejre 50-års jubilæum hos bilfirmaet Andersen & Martini i Greve.
gallery icon

Se billedserie

Lagerforvalter Peter Schmidt kunne i lørdags fejre 50-års jubilæum hos bilfirmaet Andersen & Martini i Greve.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lagerforvalter fejrer 50-års jubilæum hos lokal bilforhandler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lagerforvalter fejrer 50-års jubilæum hos lokal bilforhandler
Sydkysten - 06. januar 2021 kl. 05:49

Lagerforvalter Peter Schmidt kunne i lørdags fejre 50-års jubilæum hos bilfirmaet Andersen & Martini, der har indstillet ham til Den Kongelige Belønningsmedalje. Peter Schmidt er stolt, og direktøren uddeler ros.

- Det er ikke mange mennesker, der opnår at arbejde 50 år samme sted, men lagerforvalter Peter Schmidt har altid arbejdet hos Andersen & Martini.

Som 18-årig tog han fra Sønderjylland til København og gik i lære som ekspedient, og senere blev han kørselsleder. De seneste godt 30 år har han haft titel af lagerforvalter, og nu står han så overfor sit 50-års jubilæum.

- Når man er tilfreds med sit arbejde og med arbejdspladsen, så bliver man. Jeg har altid haft nogle gode kollegaer og nogle gode chefer. Samtidig har jeg haft lov til at arbejde selvstændigt og tage nogle beslutninger. Det betyder meget for mig, siger Peter Schmidt som forklaring på, hvorfor han har været i samme firma i hele sin karriere.

Belønningsmedalje
I forbindelse med jubilæet har direktionen hos Andersen & Martini indstillet Peter Schmidt til Den Kongelige Belønningsmedalje, noget han er ganske stolt af.

- Jeg er sønderjyde, og vi er måske lidt mere patriotiske end andre, så det er da stort at få en kongelig belønningsmedalje. Det betyder også meget, at det jo er noget, man har gjort sig fortjent til. Og det er rart, at der er nogen, der sætter pris på ens arbejde. Så det er jeg stolt over. Det er en fjer i hatten, siger Peter Schmidt.

Det er direktør og ejer Peter Hansen, der har indstillet Peter Schmidt til belønningsmedaljen, og han lægger vægt på, at der er tale om en særdeles stabil og vellidt kollega.

- Han er nærmest aldrig syg, og han har fuldstændigt styr på sine ting. Der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne. Samtidig er han en hyggelig fyr, der altid er god for en sjov og lun bemærkning. Det er vigtigt i en travl virksomhed som vores, lyder det fra Peter Hansen.

Peter Schmidt får overrakt Den Kongelige Belønningsmedalje i Andersen & Martinis hovedsæde i Greve på fredag den 8.januar.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?