9. august 2020
Lærerne fik gullash. PR-foto
Lærerne fik gullash. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lærerne fejret med gullash

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lærerne fejret med gullash
Sydkysten - 05. oktober 2019 kl. 18:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvert år i oktober fejres Lærerens Dag verden over. På Egholmskolen i Vallensbæk blev det markeret med gullash.

Over hele verden bliver lærere på denne dag anerkendt for deres store og gode arbejde, og for den enorme betydning de har for samfundet.

På Egholmskolen i Vallensbæk valgte ledelsen at markere dagen med at lave gullasch til medarbejderne. Så distriktsleder og afdelingsledere mødte 7.30 for at trække i forklæderne og har kokkereret hele formiddagen. Og gullaschen findes naturligvis også i en vegetarisk udgave.

- Her kalder vi det lærerenes og pædagogernes dag. Tidligere år er det blevet fejret med kage eller boller, og i år har vi lavet mad til dem, fortæller distriktsleder Charlotte Kornmod fra Egholmskolen, mens hun øser ris og gullasch op.

Flere af medarbejderne fortæller, at de i dag har fået blomster og fine tegninger.

- Det er ikke altid, at man husker at værdsætte lærerne og pædagogerne i hverdagen - og så kan det her være en god anledning, siger Charlotte Kornmod.

I over 100 lande fejres Lærerens Dag 5. oktober (eller dagene omkring den dag). Fokus er på lærerens vitale rolle både som underviser, men også som medvirkende til at udvikle aktive medborgere i et moderne samfund. Lærerens Dag er også med til at sætte fokus på, at uddannelse er en fundamental menneskeret.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?