11. maj 2021
Chief 1, måske kender du ham fra Rockers By Choice, måske fra Melodi Grand Prix, Toppen af Poppen eller radioen. Bagkataloget giver i hvert fald rig mulighed for at have stiftet bekendtskab med manden, som går på scenen i Kulturium 8. maj. PR-foto
Chief 1, måske kender du ham fra Rockers By Choice, måske fra Melodi Grand Prix, Toppen af Poppen eller radioen. Bagkataloget giver i hvert fald rig mulighed for at have stiftet bekendtskab med manden, som går på scenen i Kulturium 8. maj. PR-foto
Foto: Flemming Skov Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturium i Ishøj genåbner med vild weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturium i Ishøj genåbner med vild weekend
Sydkysten - 01. maj 2021 kl. 14:07

Ishøj: Har du savnet at gå til koncerter, teater og se en god film i biografen? Så er der godt nyt til dig for Kulturium står klar med et stærkt program lige fra genåbningsdagen; "Det har været vigtigt for os fra start at byde gæster tilbage til alle de særlige kulturoplevelser som vi ved rigtig mange har savnet under den lange nedlukning og vi glæder os rigtig meget til at rulle den røde løber ud 6. maj, ligesom vi gjorde da vi åbnede biblioteket 21. april". I hele weekenden byder Kulturium gæster på et glas bobler ved livearrangementerne.

Tætpakket åbningsweekend
Det bliver det anmelderroste band Santa Cruz, som med deres fusionsmusik af jazz, rock og det indimellem, kommer til at åbne ballet i musikteatret den 6. maj.

Den 7. maj kan Coldplay-fans glæde sig til tribute-bandet' A Rush of Coldplay' og den 8. maj er der børneteater med 'Den lille pige med Svovlstikkerne' - dog i en mindre sørgelig form end H.C Andersens klassiker.

Om aftenen den 8. maj, står selveste Chief 1 og hans band klar på scenen, hvor du blandt andet kan genhøre hits som 'Sommernætter', 'Engel' og fortolkninger fra 'Toppen af Poppen'. Chief 1 udgav sammen med Thomas Buttenschøn også kæmpehittene 'Alt er godt' og grand prix sangen 'Højt over skyerne' og er nu aktuel med sit andet soloalbum.

Søndag den 9. maj rundes weekenden af med det humoristiske teaterstykke 'To Halvgamle Mænd', inspireret af Bjarne Schilling og Gorm Vølvers bog 'Den store håndbog for halvgamle mænd'. Du kan læse hele musikteatrets program på kulturium.dk.

Biograf med Oscar
Kulturium Biograf åbner med et program, hvor der er givet plads til både Oscar- og Biografklub Danmark film. Fra den 6. maj kan gæsterne se Søren Kragh-Jacobsens 'Lille Sommerfugl', som er en del af Biografklub Danmark programmet. Filmen nåede kun at køre fire dage inden nedlukningen i december. Den 12. maj får en anden Biografklub Danmark film, 'The High Note', premiere. Der er desuden en masse Oscar-film på programmet, blandt andet 'Promising Young Woman' (vinder i kategorien 'Bedste originale manuskript'), 'Minari' (vinder i kategorien 'Bedste kvindelige birolle') og 'Sound of Metal' (vinder i kategorierne 'Bedste klipning' og 'Bedste lyd'). Biografen viser også 'De smukkeste år', som sammen med 'Minari' er en del af Filmporten-programmet.

Den 19. maj kan du komme til forpremiere på den længe ventede Marco Effekten, baseret på Jussi Adler-Olsens roman. Filmen får premiere 27. maj Se hele programmet på ishojbio.dk

En tryg oplevelse i Kulturium
Kulturium tager naturligvis alle nødvendige forbehold i forbindelse med Covid-19 og overholder alle restriktioner i afviklingen af arrangementerne, så gæsterne kan få en tryg oplevelse. Når Kulturium åbner igen, skal du medbringe gyldigt Coronapas, der skal vises ved ankomst sammen med et ID. Børn under 15 år behøver kun at vise ID.

Genåbningen er betinget af at incidenstallet i Ishøj Kommune overholder det tilladte.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?