20. juli 2019
Klaus Schønning har gennem årene spillet mange, meget vellykkede koncerter i kirker og har tidligere spillet i Kildebrønde Kirke. Den 26. februar er han tilbage.
Klaus Schønning har gennem årene spillet mange, meget vellykkede koncerter i kirker og har tidligere spillet i Kildebrønde Kirke. Den 26. februar er han tilbage.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til en unik koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til en unik koncert
Sydkysten - 13. februar 2019 kl. 06:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag d. 26. februar 2019 klokken 20 danner Kildebrønde Kirke rammen om en helt særlig koncert med komponisten og musikeren Klaus Schønning.

Han har gennem årene spillet mange, meget vellykkede koncerter i kirker og har tidligere spillet i Kildebrønde Kirke.

Ved denne koncert deltager også tenoren Sten Sejr, som dels vil synge en række sange fra det klassiske repertoire i Klaus Schønnings nye arrangementer, men også et par numre fra Klaus Schønnings tidligere plader, der nu er tilført tekster udvalgt af Sten Sejr.

Sten Sejr har en professionel baggrund som klassisk uddannet sanger og har bl.a. arbejdet med det Kgl. Operakor.

Klaus Schønning spiller på samplet kirkekor, synthesizere og keytar. Det bliver en harmonisk, melodisk og velklingende musikoplevelse, der ledsages af en smuk lyssætning, der giver en uforglemmelig oplevelse i kirkerummet.

Så inviter venner og bekendte og kom til Kildebrønde Kirke d. 26. februar kl. 20 og få en positiv, dejlig lys - og lydoplevelse, hvor nyt og gammelt, kendt og ukendt forenes i et harmonisk og smukt musikudtryk.

Der er gratis adgang.