17. april 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knap 1000 gange har coronapatrulje ført tilsyn i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knap 1000 gange har coronapatrulje ført tilsyn i kommunen
Sydkysten - 05. marts 2021 kl. 14:08

Med det høje smittetryk har myndighederne øget corona-indsatsen i Ishøj - og det samme har politiet med særlige corona-patruljer, som aktivt opsøger steder med mange mennesker og påser, at de aktuelle restriktioner bliver overholdt.

Københavns Vestegns Politi har indsat corona-patruljer, som dækker alle 11 kommuner i politikredsen, og i løbet af de seneste fem uger har de registreret over 2.800 tilsyn.

Heraf er 945 - eller cirka en tredjedel - registreret i Ishøj, hvor politiet gør en særlig indsats.

- Vi er stadig ekstra tilstede i Ishøj, for det er vigtigt, at vi alle gør, hvad vi kan for at begrænse smittespredningen. Foreløbig fortsætter vores mange tilsyn i byen, siger politidirektør Kim Christiansen.

Københavns Vestegns Politi samarbejder med Ishøj Kommune og Ishøj Bycenteret om, at de gældende restriktioner bliver overholdt.

I Bycentret skal alle for eksempel bære mundbind/visir, medmindre man er undtaget af helbredsårsager. Retter man sig ikke efter centerpersonalets vejledning om enten at bruge mundbind eller forlade centret, risikerer man at blive sigtet af politiet.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?