8. april 2020
Signe Wenneberg, blogger og journalist, indleder samtalen med et oplæg. PR-foto
Signe Wenneberg, blogger og journalist, indleder samtalen med et oplæg. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kirkearrangement: Hvad er egentlig vores forhold til naturen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirkearrangement: Hvad er egentlig vores forhold til naturen?
Sydkysten - 17. januar 2020 kl. 13:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj: Har du lyst til at tale med andre om de store spørgsmål i livet? Hvad er vores forhold til naturen? Hvorfor bliver vi så stressede? Og hvad skal vi stille op med det faktum, at vi skal dø og miste dem, vi elsker?

Kirkerne i Høje Taastrup og Ishøj kommuner har allerede afholdt to vellykkede arrangementer i rækken af SamtaleRum. Næste gang er tirsdag 21. januar, og der er stadig ledige billetter.

Vi zoomer ind på de store spørgsmål

Naturen er for mange et frirum. Det grønne element kan have en beroligende virkning på det menneskelige sind. En have kan have samme virkning, men er også forbundet med hårdt arbejde, ukrudt og dårligt vejr. Så hvordan får man det bedste ud af naturen eller haven?

Samtalen indledes med et oplæg ved journalist og blogger Signe Wenneberg, der med mottoet: "Haven er perfekt, når den ikke er perfekt!" vil fortælle om Havedrømme og Drømmehave. Signe Wenneberg har beskæftiget sig indgående med have og bæredygtighed.

Næste SamtaleRum
Når kirkerne næste gang inviterer til SamtaleRum torsdag 5. marts kl. 19.00, handler det om stress. Hvorfor bliver vi så stressede, spørger vi filosof Anders Fogh Jensen. Du bliver guidet igennem aftenen af dygtige om engagerede sognepræster, der tager del i samtalen. Kirkerne byder på et glas vin og chips/nødder. Det er gratis at deltage, du må dog meget gerne tilmelde dig på www.rumtilsamtale.dk

Ishøj Forsamlingshus har adressen Ishøj Bygade 82, 2635 Ishøj.