21. april 2021
Michel Khouri viser her maleriet, som han arbejder på under hele stafetten. Maleriet kan købes ved at byde på det på auktion sn.dk. Minimumsprisen er 7000 kr.
gallery icon

Se billedserie

Michel Khouri viser her maleriet, som han arbejder på under hele stafetten. Maleriet kan købes ved at byde på det på auktion sn.dk. Minimumsprisen er 7000 kr.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Khouris kunst på auktion på Sydkysten.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Khouris kunst på auktion på Sydkysten.dk
Sydkysten - 23. august 2014 kl. 17:47
Af Helle Midskov

Greve-kunstneren Michel Khouri maler et Stafet for Livet-maleri, som udbydes til salg på auktion gennem Lokalavisen Sydkysten.

Kunstværket laver Michel Khouri færdigt under selve stafetten på Mosede Fort i dag, lørdag, og i morgen søndag, så alle kan følge med i værkets tilblivelse.

arrow Læs også: Stafet-formand har kræften tæt inde på livet

- Det er lyse og stærke farver, som relaterer til livet og glæden ved livet, fortæller Michel Khouri, som her viser maleriet frem.

Minimumsprisen ved Sydkysten-auktionen er 7.000 kr., og det beløb, maleriet ender med at blive solgt for, går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Man byder på maleriet på mailadressen auktion@sn.dk. Auktionen over billedet fortsætter frem til torsdag den 28. august klokken 12.

Michel Khouri sagde ja uden at tøve et øjeblik, da Stafet for Livet spurgte, om han ville støtte arrangementet med malerier. Aftalen endte endda med hele to malerier fra hans hånd. Det ene er det særlige Stafet for Livet-maleri, som du kan købe gennem Sydkysten og Sydkystens hjemmeside, det andet er et tidligere værk, som blev solgt på auktionen lørdag eftermiddag med Hans Pilgaard som auktionarius.

På Michel Khouris hjemmeside, www.khouri-art.dk kan man læse meget mere om Greve-kunstneren og se mange eksempler på hans værker.

arrow - Vi gjorde det
25. august 2014 kl. 09:44 Opdateret: kl. 09:44
arrow Stafet-auktion gav 33.000 kroner
24. august 2014 kl. 10:01 Opdateret: kl. 10:01
arrow Stafet for Livet i glimt
23. august 2014 kl. 21:01 Opdateret: kl. 21:01
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?