11. april 2021
Mandag den 1. marts satte Sara og Jesper Hansen fra Karlslunde og deres to børn sig i et fly fra Kastrup med destination mod Cambodjas hovedstad Phnom Penh. Privatfoto
Mandag den 1. marts satte Sara og Jesper Hansen fra Karlslunde og deres to børn sig i et fly fra Kastrup med destination mod Cambodjas hovedstad Phnom Penh. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karlslunde-familie rejst til Cambodja som missionærer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karlslunde-familie rejst til Cambodja som missionærer
Sydkysten - 05. marts 2021 kl. 06:00

Mandag den 1. marts satte Sara og Jesper Hansen fra Karlslunde og deres to børn sig i et fly fra Kastrup med destination mod Cambodjas hovedstad Phnom Penh. Her skal de bo og arbejde med tidligere prostituerede og fattige børn og unge som missionærer udsendt for missionsorganisationen Luthersk Mission. Børnene Gustav og Johanne skal gå på en international skole i byen.

Familien er ikke ukendt med at bo og arbejde i udlandet. De har nemlig tidligere været udsendt af Danmission i en projektstilling på Zanzibar.

De seneste år har Sara arbejdet som børne- og familieleder i Karlslunde Strandkirke og Jesper som viceskoleleder på Højelse Skole ved Køge.

Efter nogle måneder med sprogoplæring i Cambodja skal de begynde deres arbejde i hovedstaden. Sara bliver engageret i organisationen Daughters of Cambodia, der hjælper tidligere prostituerede til en ny hverdag, og Jesper skal arbejde for den kristne organisation Flame, der tilbyder uddannelse til børn og unge fra fattige familier.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?