20. januar 2019
Kalle blev kørt ned på motorvejen nytårsaften. Den løb hjemmefra, da den blev bange for noget fyrværkeri.
Kalle blev kørt ned på motorvejen nytårsaften. Den løb hjemmefra, da den blev bange for noget fyrværkeri.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalle blev kørt ned nytårsaften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalle blev kørt ned nytårsaften
Sydkysten - 04. januar 2018 kl. 12:53
Af Helle Midskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nytårsaften løb bomuldshunden Kalle hjemmefra, da den blev bange for fyrværkeriet. Siden har dens ejer og mange andre ledt efter den lille hund fra Solrød, men det viser sig nu, at den allerede ved 22-tiden nytårsaften blev kørt ned på motorvejen ved Karlslunde rasteplads. Der var sket en kommunikationsfejl hos Falck, som gjorde, at man ikke scannede chippen på den døde hund, man fik ind, så man kunne se, hvem der var ejer og tage kontakt.

arrow Læs også: Kalle er væk: Udlover dusør på 10.000 kr.

- Jeg er overvældet over folks hjælp med at søge efter Kalle, og det var da også en henvendelse fra én borger i går, som fortalte, at de havde set noget, der kunne ligne en hund ligge på motorvejen, da de kørte hjem nytårsaften. Borgeren stoppede ikke, da der i forvejen holdt en bil. Jeg tog igen kontakt til Falck og bad dem tjekke, om der havde været en udkørsel på det tidspunkt nytårsaften. Det havde der. Falck havde fået en henvendelse om noget hvidt plastic, som lå på motorvejen. Det var så Kalle, men af en eller anden grund, så skete der en fejl, som betød, at man ikke tjekkede chippen og fik taget kontakt til mig. Det er jeg ked af, da vi har ledt og ledt og været meget bekymret, men det er trods alt rart at få vished om, hvad der er sket med Kalle, siger Heidi Sørensen, som forklarer, at både hun og andre flere gange har været på motorvejen for at se efter Kalle.

Det var et ordentligt brag, der skræmte den kun 13 måneder gamle hund, som nytårsaften var på vej til at blive lukket ud i haven på en adresse i Tulipanmarken i Solrød, hvor Heidi Sørensen var til nytår. Kalle løb med fuld fart gennem huset. Ved hoveddøren var een på vej ud, og Kalle smuttede med. Den er sandsynligvis løbet midt på vejen og hen til nedkørslen til motorvejen, hvor den så er blevet ramt af en bil, forklarer Heidi.

- Det er godt at vide, at det var det, der skete, og det er gået stærkt, fortæller hun berørt.

- Det er første gang, jeg har hund, og Kalle var sådan en god hund. Det er hårdt lige nu, da hunde giver så mange positive oplevelser og bliver en del af familien, fortsætter Heidi Sørensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk