16. januar 2019
Havdrup Gymnastik har fået i alt 17 trampoliner til Jumping Fitness
Havdrup Gymnastik har fået i alt 17 trampoliner til Jumping Fitness
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jumping Fitness indtager Havdrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jumping Fitness indtager Havdrup
Sydkysten - 16. maj 2018 kl. 18:10
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gymnastik: Jumping Fitness er nu kommet til Havdrup

Havdrup Gymnastikforening kan tilbyde Jumping Fitness takket være et flot beløb fra Nordea Fonden samt af Solrød Kommunes rekvisitpulje til indkøb af i alt 17 trampoliner.

- Havdrup Gymnastik takker Nordea Fonden for bidraget på 33.971 kr. til indkøb af 12 trampoliner og Solrød Kommunes rekvisitpulje for tilskud på 9.240 kr. til indkøb af fem yderligere trampoliner. De 17 trampoliner har nu muliggjort, at foreningen har opstartet to Jumping Fitness hold samt oprettet flere events i sommersæsonen, siger formanden Betina Steneman.

Jumping Fitness er effektiv træning på små specieldesignet trampoliner, hvor man får pulsen op på en svedig, sjov og ny måde.

Træningsformen styrker balance og kondition og træner kernemuskulaturen. Trampolinens støddæmpende virkning gør, at led ikke bliver belastet på samme måde som for eksempel ved almindelig hop og løb og kan derfor også bruges til personer med knæ- og rygproblemer.

Foreningens instruktører Camilla Dürke og Jeanett Træde er uddannet indenfor Jumping Fitness og har i løbet af vintermånederne dygtiggjort sig ved selv at deltage på hold i København, så de nu kan undervise i Havdrup.

I vintersæsonen vil der komme flere hold, og foreningen er stolte af at være de første, som kan hoppe med på Jumping Fitness bølgen i området. Der kan læses mere om hold og Jumping Fitness på www.havdrupgymnastik.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk