22. april 2019
Karlslunde Kirkes kor ved julekoncert i Ringsted Kongrescenter sammen med Sigurd Barrett og København Musikskoles Spirekor, december 2017. Pressefoto
Karlslunde Kirkes kor ved julekoncert i Ringsted Kongrescenter sammen med Sigurd Barrett og København Musikskoles Spirekor, december 2017. Pressefoto
Foto: Regnar Schultz
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julesange i Karlslunde Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julesange i Karlslunde Kirke
Sydkysten - 13. december 2018 kl. 16:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Karlslunde Kirke har tre kor for børn og unge i forskellige aldre. Korene optræder i kirken og ved andre arrangementer, og nu er de klar med årets julekoncert den 20. december klokken 19.

Korleder Karina Mia Christiansen fortæller:

- Vi har opbygget et bredt repertoire med mange forskellige slags sange, for eksempel "Kender I den om Rudolf", "Et barn er født i Betlehem" og Anne Dorte Michelsens "Ud under åben himmel" sunget af vores dygtige solist Mille Mai Didriksen. Vi kan også synge andre populære danske sange, for eksempel Kim Larsens "Joanna" og "Om lidt bliver der stille."

- Ved julekoncerten den 20. december har vi selvfølgelig blandt andet julesange på programmet. Først optræder vi i kirken med både korsang og solopræstationer - og en solist spiller på harpe. Derefter går vi over i sognegården, hvor vi får lidt at spise og drikke, og vi hører Ungdomskoret folde sig ud. Det bliver festligt, slutter Karina Mia Christiansen.

Kirkens organist, Carsten Engstrøm, akkompagnerer sangerne på klaver og flygel.

Karlslunde Kirke afholder selvfølgelig også julegudstjenester. Den 23. december klokken 15:30 er der en familievenlig gudstjeneste med juleevangeliet for både store og små - og korene synger.

Der er klassisk julegudstjeneste juleaftensdag klokken 14:00 og 15:30, juledag klokken 11:15 og 2. juledag klokken 11:00.