17. oktober 2019
Rasmus Jarlov understreger, at det ikke er Folketinget, der vises frem, men derimod en historisk rundtur på Slotsholmen med fokus på kultur og historie.
Rasmus Jarlov understreger, at det ikke er Folketinget, der vises frem, men derimod en historisk rundtur på Slotsholmen med fokus på kultur og historie.
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jarlov inviterer til rundvisning på Slotsholmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jarlov inviterer til rundvisning på Slotsholmen
Sydkysten - 23. maj 2019 kl. 12:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag den 28. maj inviterer erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) alle interesserede på bustur til Slotsholmen.

- Meningen er, at vi først, i 20-30 minutter, kører rundt til udvalgte steder i Vallensbæk, hvor der er kommunale og konservative visioner og planer for udvikling, forklarer Rasmus Jarlov og fortsætter:

- Herefter kører vi til Slotsholmen hvor jeg fortæller om Slotsholmens historie fra Københavns grundlæggelse og frem til i dag og giver en rundvisning i dronningens festlokaler, hvor kunst og historie gennemgås. På turen til og fra Slotsholmen er det så meningen, at deltagerne og jeg taler sammen om turens første afsæt i den lokale udvikling og forhåbentligt får en god snak om folks ønsker for Vallensbæk, og hvad folk ellers har på hjerte. En hyggelig og kulturel 'udviklingstur', kunne man kalde det. Jeg glæder mig, og jeg håber på nogle gode timer sammen, siger Rasmus Jarlov og understreger, at det ikke er Folketinget, der vises frem, men derimod en historisk rundtur på Slotsholmen med fokus på kultur og historie.

Turen er gratis, men indgangen på Christianborg Slot (kr.90,-) skal deltagerne selv betale. Tilmelding foregår på email til Sille Beck-Hansen på sbh@konservative.dk, og det er 'først til mølle'. Skriv 'bustur Vallensbæk' i emnefeltet.

Der er afgang kl.14.00 fra p-pladsen ved Vallensbæk Rådhus. Forventet hjemkomst samme sted cirka kl.17.00. Der vil være forplejning undervejs.