2. juni 2020
Borgmester Henrik Ramsussen (K) var med til at klippe snoren, da Takeda rykkede ind i Delta Park. PR-foto
Borgmester Henrik Ramsussen (K) var med til at klippe snoren, da Takeda rykkede ind i Delta Park. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Japansk medicinalgigant rykker ind i Delta Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Japansk medicinalgigant rykker ind i Delta Park
Sydkysten - 28. november 2019 kl. 17:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi er stolte af at kunne byde Takeda velkommen til Vallensbæk. Vi glæder os til at kunne samarbejde med jeres virksomhed. I Vallensbæk går vi meget op i at styrke samarbejdet mellem skolerne og virksomhederne, hvor placeres som bedst i landet i DI's nye undersøgelse, der også konkluderer, at Vallensbæk har det bedste erhvervsklima på Sjælland.

Sådan sagde borgmester Henrik Rasmussen i sin tale, da han bød velkommen til den japanske medicinalgigant, der producerer receptpligtige lægemidler og håndkøbsmedicin.

Takeda har flyttet 120 medarbejdere ind i kontorerne i Vallensbæk. Derudover har de 75 produktionsmedarbejdere i Hobro, hvor de blandt andet producerer Pamol. Netop videnstunge virksomheder som Takeda er nogle af dem, som Vallensbæk satser på at tiltrække endnu flere af i sin erhvervsstrategi.

Den japanske ambassadør, Mr. Manabu Miyagawa, glædede sig over, at en japansk virksomhed har bosat sig i Danmark. Det japansk-danske partnerskab er allerede stærkt, fremhævede ambassadøren og refererede til båndet mellem det danske kongehus og japanske kejserdømme og de to store sportsbegivenheder, der finder sted i Japan i det næste halve år med dansk deltagelse - VM i kvindehåndbold og OL.

Udover ambassadøren og borgmesteren, var der også taler fra Ingeborg Borgheim, direktør for Takeda Nordic, og Ida Sofie Jensen, koncernchef for Lægemiddelindustriforeningen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?