21. august 2019
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrud i personbiler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrud i personbiler
Sydkysten - 15. april 2019 kl. 10:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I døgnrapporten mandag formiddag oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, at der mellem lørdag aften og søndag morgen var flere borgere i Greve og Solrød, som var udsat for indbrud i personbiler.

I Greve drejer det sig om følgende sager: I Heimdals Kvarter blev en rude knust i en Volkswagen Passat, hvorfra der blev stjålet indbygget navigationsanlæg. Fra Eng- røjel blev en rude knust i en BMW, og fra bilen blev der stjålet airbags og indbygget navigationsanlæg. Fra Storebjerg blev en rude knust i en BMW, og herfra blev der stjålet indbygget navigationsanlæg. Fra Dørrøjel blev en rude knust i en flexbus, Mercedes-Benz. Herfra blev der stjålet en tablet og mobiltelefon, oplyser politiet.

I Solrød drejer det sig om følgende sager: Fra Egevej blev en ulåst Mercedes-Benz udsat for tyveri. Herfra blev der stjålet airbags. Ligeledes fra Egevej blev en Volkswagen Tiguan udsat for indbrud, hvorfra der blev stjålet indbygget navigationsanlæg. Fra Spurvevej blev en rude knnust i en BMW, og herfra blev indbygget navigationsanlæg og elektronik fra rattet stjålet. Fra Neptunvej blev en Mercedes-Benz udsat for tyveri ved opbrud af døren, og herfra blev airbags stjålet samt navigationsanlæg og radio. Fra Grootsvej blev en VW Beetle udsat for tyveri. Herfra blev infotainment systemet stjålet.