20. oktober 2021
Politiet var ude til to hændelser i Greve tirsdag. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Politiet var ude til to hændelser i Greve tirsdag. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høj fart og narkokørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høj fart og narkokørsel
Sydkysten - 13. oktober 2021 kl. 15:09

Fra tirsdag klokken 12.30 og to timer frem havde færdselspolitiet taget opstilling med et lasermålerudstyr ud for en skole, så hastigheden på de trafikanter, der passerede skolen, kunne kontrolleres. Kontrolindsatsen på strækningen medførte sigtelse af fem bilister, der kørte hurtigere end de tilladte 50 km/t på strækningen. Højst målte hastighed var 77 km/t, hvilket udløser et klip i kørekortet ud over den bøde, som alle de sigtede vil modtage i nærmeste fremtid.

Tirsdag klokken 21.17 standsede færdselspolitiet en lastbil til nærmere kontrol af fører og køretøjet på motorvejsrastepladsen i Karlslunde. Bag rattet i lastbilen sad en 40-årig mand fra Haslev, der rutinemæssigt deltog i en narkometertest. Den gav udslag for mulig påvirkning af amfetamin, hvorefter politiet foretog en ransagning af førerkabinen. Herunder fandt politiet en medicinbeholder, hvori der var gemt en rest af et hvidt pulver. Pulveret blev identificeret som amfetamin, så den 40-årig blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Ved gennemgang af selve lastbilen fandt politiet diverse fejl og mangler, så lastbilen blev indkaldt til et kontrolsyn. Den 40-årige chauffør blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Når analyseresultatet foreligger, vil han høre nærmere fra politiet.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?