17. januar 2021
Man finder pakkeboksene fire steder i Solrød: Hos SuperBrugsen i Solrød Center, Lidl på Solrød Strandvej, Aldi i Jersie Center og Q8 på Motelvej.
Man finder pakkeboksene fire steder i Solrød: Hos SuperBrugsen i Solrød Center, Lidl på Solrød Strandvej, Aldi i Jersie Center og Q8 på Motelvej.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hent dine pakker i fire nye bokse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hent dine pakker i fire nye bokse
Sydkysten - 03. december 2019 kl. 08:57

PostNord har stillet pakkeboksene op fire steder i Solrød: Hos SuperBrugsen i Solrød Center, Lidl på Solrød Strandvej, Aldi i Jersie Center og Q8 på Motelvej.

- Vi er glade for, at vi kan gøre det let for vores kunder i Solrød-området at hente deres pakker tæt på, hvor de bor og færdes, og når det passer dem. Nærboksene er et stærkt supplement til vores andre pakkeudleveringssteder i området, og i mange tilfælde vil de stå udendørs, så der kan hentes pakker døgnet rundt, siger Mette Morsing, distriktschef hos PostNord, og fortsætter:

- Selvom vi nu har åbnet fire nye Nærbokse, så er vi altid på udkig efter nye udleveringssteder - også i Solrød. For e-handlen er inde i en enorm vækst, og fremover vil der være behov for yderligere kapacitet til at håndtere de mange pakker, som danskerne bestiller på nettet.

For at hente sin pakke i en af de nye Nærbokse skal man blot have PostNords app og slå Bluetooth til. App'en fortæller, når pakken ligger klar til afhentning og guider pakkemodtageren hen til den Nærboks, man har bestilt sin pakke til.

Ud over i Solrød har PostNord opsat de første Nærbokse i København, Aarhus og på Stevns. De nye pakkebokse er en del af de 2.000 nye Nærbokse, der i løbet af de næste 6 måneder sættes op i hele landet.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?