26. september 2021
Årgang 2002 mødte talstærkt op til opgaven.
Årgang 2002 mødte talstærkt op til opgaven.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havdrup Fodbold i nyt samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havdrup Fodbold i nyt samarbejde
Sydkysten - 08. juli 2016 kl. 14:29
Af Jørgen Hansen

Fodbold: Havdrup har indledt et udbytterigt samarbejde.

- Vi har indgået en aftale med Festlastbiler.dk, som bliver en årlig tilbagevendende begivenhed til gavn for både Festlastbiler.dk og en udvalgt årgang i klubben, siger bestyrelsesmedlem Berit Schau Nielsen.

Aftalen går i sin enkelthed ud på, at Havdrup Fodbold hvert år en weekend i juni stiller med en flok friske spillere, som ønsker at tjene lidt ekstra til deres holdkasse.I år var det årgang 2002. Festlastbiler.dk har i år kørt 84 ture, og opgaven for de unge mennesker var at sortere dåser, flasker med mere efter de glade og meget tilfredse studenter.

Opgaven blev løst til stor tilfredsstillelse for Festlastbiler.dk og årgang 2002 gik derfra med ikke mindre end Kr. 10.000 kroner i pantpenge. En god og udbytterig aftale for begge parter og ikke mindst for miljøet.

Havdrup Fodbold løser gerne lignende opgaver for andre virksomheder - Gør som Festlastbiler.dk og kontakt Berit Schau Nielsen i bestyrelsen på Tlf. 2680 8301 hvis du har en opgave af samme karakter, som kunne løses af Havdrup Fodbold.

Stemmer du til kommunalvalget i år?