25. april 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Harmoniorkester spiller nytårskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Harmoniorkester spiller nytårskoncert
Sydkysten - 10. januar 2019 kl. 14:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester kommer til Solrød og spiller nytårskoncert tirsdag den 15. januar klokken 19.30 på Solrød Gymnasium. I år byder orkestret på et tema om filmmusik for at skyde 2019 i gang med en musikalsk oplevelse i særklasse.

Orkestret har i år allieret sig med den unge, prisvindende oboist Caroline Savickiene, som er i Danmark i en kort pause fra sin masteruddannelse ved konservatoriet i Vilnius. Hun er solist i "Gabriel's Oboe" fra filmen "The Mission", hvor musikken er komponeret af den italienske komponist Ennio Morricone, som i 2007 fik tildelt en æres-oscar for gennem et langt liv at have komponeret en række filmørehængere fra øverste musikalske hylde. Caroline Savickiene vil også spille obo-soloen i "Variationer for Obo og Harmoniorkester" af Nikolaj Rimskij-Korsakov over et tema af Mikhail Glinka.

Det øvrige program viser et bredt udvalg af film-highlights. Minder vil vækkes til live på tværs af generationer med velkendte toner fra "Grease", melodier fra "Moulin Rouge," og ikke mindst kult-numre fra Morricones livsværk inden for spaghettiwestern-genren. John Williams' musik til "Saving Private Ryan" er også med, og højdepunkter fra "Game of Thrones" skal minde publikum om, at vinteren for alvor er kommet. Der er med andre ord lagt op til en musikalsk aften i hænderne på chefdirigent René Bjerregaard Nielsen.

Billetter à 75 kroner kan købes ved indgangen.