24. maj 2019
Greves damedouble, Rikke Søby og Amalie Magelund, måtte kæmpe for at vinde i tre sæt. Foto: Jeppe Lodberg.
Greves damedouble, Rikke Søby og Amalie Magelund, måtte kæmpe for at vinde i tre sæt. Foto: Jeppe Lodberg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Greve vil være med fremme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve vil være med fremme
Sydkysten - 01. november 2018 kl. 15:33
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve vil være med, hvor det er sjovt i ligaen. Mandagens ligaopgør mod Værløse i Greve Idræts Center stod mellem to hold, som begge var nødt til at vinde, hvis de ville være med fremme.

- Vi har haft en okay start på ligaen, men vi leder fortsat efter den helt rigtige stemning og konstellation på holdet. Det skulle gerne komme mod Værløse, sagde sportschef og træner Anders Kristiansen inden kampen og trak så selv i spillertøjet.

Som følge af afbud fra Rasmus Kjær måtte han tage en double med David Daugaard. Anders Kristiansen advarede også mod at tro, det kunne blive en 6-0 sejr, og det hindrede han faktisk selv ved at være med til at tabe en meget tæt kamp. Tætte kampe var der mange af, så det blev en prægtig badmintonaften med fortættet spænding, god fight og til tider glimrende spil. Damedoublen bød på stor spænding, inden Greves Rikke Søby bistået af Amalie Magelund hentede sejren hjem efter tre sæt.

Greve ligger nu på sjettepladsen, inden holdet den 27. november skal til Århus for at møde AB. Den 30. november er der hjemmekamp mod Højbjerg.