19. maj 2019
Ifølge formanden for Greve-Solrød Taxi, Stig Israelsen, sker skiftet til Dantaxi 4x48 for at styrke den lokale taxidrift i området og for at sikre en fortsat fornuftig indtjening for selskabets vognmænd. PR-foto
Ifølge formanden for Greve-Solrød Taxi, Stig Israelsen, sker skiftet til Dantaxi 4x48 for at styrke den lokale taxidrift i området og for at sikre en fortsat fornuftig indtjening for selskabets vognmænd. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Greve-Solrød Taxi tilslutter sig Dantaxi 4x48

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve-Solrød Taxi tilslutter sig Dantaxi 4x48
Sydkysten - 17. oktober 2018 kl. 15:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra årsskiftet vil der ikke længere stå Greve-Solrød Taxi, men Dantaxi 4x48 på siden af døren, når kunderne har bestilt en taxi på telefonnummeret 70 10 66 66.

Ifølge formanden for Greve-Solrød Taxi, Stig Israelsen, sker skiftet til Dantaxi 4x48 for at styrke den lokale taxidrift i området og for at sikre en fortsat fornuftig indtjening for selskabets vognmænd. Med Greve-Solrøds indtræden i Dantaxi 4x48 udvides et i forvejen omfattende taxisamarbejde på tværs af Sjælland, hvor taxier i Roskilde, Køge, København og mange andre byer samarbejder om at betjene kunderne.

I Dantaxi 4x48's hovedkontor i Virum er der tilfredshed med den indgået aftale:

- Vi er meget glade for at byde vognmændene fra Greve-Solrød Taxi velkommen hos os. Aftalen betyder, at vi i fællesskab kan udnytte fleksibiliteten i den nye taxilov og samarbejde på områder som teknologi og marketing. Greve- og Solrød-området passer perfekt ind i vores strategi med et fælles kørselsområde på hele Sjælland. Vi kan udnytte vores kapacitet på tværs af byer og landområder til stor fordel for kunder og vognmænd. Vores taxier skal derhen, hvor kunderne er, påpeger direktør i Dantaxi 4x48 Carsten Aastrup.

Formanden for Greve Solrød Taxi, Stig Israelsen, forklarer, hvorfor vognmændene i Greve-Solrød har valgt Dantaxi 4x48:

- Vi har ikke haft mulighed for at tiltrække nye vognmænd, efter at den nye taxilov trådte i kraft den 1. januar 2018. Greve-Solrød Taxi har haft flere vognmænd, der er stoppet i 2018, og samlet betyder det, at arbejdsbyrden og arbejdsmiljøet er blevet for hårdt for både personale og chauffører, samt at udgiften for at drive vores central blev for høj for de tilbageblevne vognmænd. For kunderne har for få vogne betydet mangel på taxier. Et fælles kørselsområde og samarbejde på tværs af nabobyerne vil styrke taxidækningen lokalt. Det er naturligvis med et vist vemod, at Greve-Solrød Taxi ophører som selvstændigt taxiselskab. Men ansvaret over for vores vognmænd, vores personale og ikke mindst vores mange gode og trofaste kunder vejer tungest. Dantaxi 4x48 er det rigtige valg for os, og jeg ser frem til samarbejdet og de nye tider.

Inden nytår flyttes de forskellige funktioner, som før blev varetaget i Karlslunde, gradvist til Dantaxi 4x48. Telefonbetjeningen og faktureringen skal ske fra hovedkontoret i Virum, og vognene skal kobles på Dantaxi 4x48's landsdækkende taxa-app, MOOVE. Dantaxi 4x48 har tilbudt centralpersonalet i Greve-Solrød Taxi ansættelse i Virum.

- Nu skal vi informere vores kunder. De skal vænne sig til, at der kommer til at stå Dantaxi 4x48 på taxien, men at de fortsat kan benytte vores telefonnummer 70 10 66 66 - og i spidsbelastninger er der nu hjælp fra nabobyerne, slutter Stig Israelsen.

Dantaxi 4x48 udfører taxikørsel i de fleste større byer og i mange landdistrikter. Selskabets hovedkontor er beliggende i Virum, og selskabet har på landsplan over 1.650 taxier tilsluttet.

Greve Solrød Taxi er den største udbyder af taxikørsel i Greve og Solrød kommuner. I alt 26 vogne er tilsluttet selskabet.