3. august 2021
Spillerne var klædt i pink i den gode sags tjeneste. Pressefoto
Spillerne var klædt i pink i den gode sags tjeneste. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Greve Golfklub samlede 36.000 ind til brysterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve Golfklub samlede 36.000 ind til brysterne
Sydkysten - 07. juli 2021 kl. 12:57

Næsten 100 herre- og damespillere - mange klædt i pink - var søndag 6. juni samlet i Greve Golfklub til Kræftens Bekæmpelses store velgørenhedsturnering Pink Cup, hvor der blev indsamlet et imponerende beløb til brystkræftsagen. - Vi er meget stolte over at kunne sende lige under 36.000 kr. videre til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til brystkræftramte og deres pårørende, siger formand for Greve Golfklubs dameklub, Linksgrevinderne, Helle Dioni.

Som tidligere år, har der været en kæmpe stor opbakning fra både sponsorer og klubbens medlemmer, som alle har bidraget til det flotte beløb, der blev indsamlet til Pink Cup.

- Vi må bare sige, at vi kan noget særligt i Greve Golfklub. Vores medlemmer går virkelig "all in", når vi spiller Pink Cup. De bidrager både med pink påklædning, pyntet golfudstyr, højt humør - og så donerer de penge i en lind strøm gennem dagens forskellige lokale konkurrencer, salgsvogne og indsamlinger. Så vi er virkelig stolte af resultatet, siger Helle Dioni.

- Den landsdækkende turnering afsluttes med en flot landsfinale fredag 17. september i Sorø Golfklub, som vi håber på, at vi kvalificerer os til, afslutter Helle Dioni.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?