13. juni 2021
Greves bedste seniorhold samlet efter slutfløjtet ved 4-0-sejren tirsdag aften over Vejgaard. Foto: Greve Fodbold
Greves bedste seniorhold samlet efter slutfløjtet ved 4-0-sejren tirsdag aften over Vejgaard. Foto: Greve Fodbold
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Greve Fodbold er tilbage i 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve Fodbold er tilbage i 2. division
Opdateret 29. juni 2016 kl. 10:11
Sydkysten - 29. juni 2016 kl. 09:46

Af Jørgen Hansen
De har nok fortsat armene oppe i Greve Fodbold, for klubben vandt tirsdag aften 4-0 hjemme over Vejgaard og er nu tilbage i 2. division.

Tirsdag aften brød jublen for alvor løs blandt spillere, ledere og godt 300 tilskuere omkring kampbanen med det lidet flatterende navn "Hullet". Den måtte benyttes, da Greve Stadion fortsat er under ombygning til atletikstadion. Inden kampen var Vejgaard, der vandt 1-0 over Kastrup, mens Greve og Kastrup spillede 0-0, allerede rykket op.

Med sejren sluttede Greve øverst i slutspillet med fire point, Vejgaard fik tre point og Kastrup et enkelt. De to bedst placerede hold rykkede op.

Greves cheftræner, Jonas Borup Jensen, havde på forhånd lovet, at tilskuerne ville komme til at se et meget tændt Greve-hold.

- I dag vil I se et flydende Greve-hold, der vil spille sin chance, så vi ikke står bagefter og fortryder, vi ikke spillede vores chance. Mod Kastrup skulle vi have vundet, men manglede skarpheden i feltet, der ellers er vores varemærke. Vi skyder til gengæld ikke med løst krudt i to kampe i træk, og det skulle gerne gå ud over Vejgaard, tilføjede sagde cheftræneren.

Fillip Bidstrup og Patrik Jensen stod for Greves to første mål, inden Sebastian Frank scorede to særdeles gode mål. Herefter blev der drukket skum og sprøjtet med samme blandt de glade og tilfredse spillere og ledere i Greve. Det er efter fem års fravær, at Greve nu atter er i 2. division.

Egen avl
Det var en superglad sportschef, Michael Madsen, der kunne se flere års intenst arbejde på atter at være en divisionsklub bære frugt.

- Vi er superstolte og super, super glade. Vi har arbejdet hårdt for dette i tre et halvt år. Det, der betyder allermest, er, at det er 70 procent egen avl. Tre af de mål, vi i aften scorede, blev således sat ind af Greve-drenge.

Michael Madsen fremhævede midt i oprykningsfestren også, at det er den samme trup gennem stort set hele de tre et halvt år.

- Vi er også nået langt i pokalturneringen to år i træk, hvor vi først er blevet slået ud af FCK og SønderjyskE fra Superligaen, siger sportschefen.

Greve kan se frem til at krydse klinger med Næsby, Dalum, Marienlyst, Svendborg, Sydvest, Middelfart og Kolding i Pulje 2 næste sæson.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM