13. juni 2021
Jonas Borup Jensen, der hidtil har været cheftræner med succes i Taastrup FC, skifter fra 1. juli 2015 til Greve på en to-årig aftale.
Jonas Borup Jensen, der hidtil har været cheftræner med succes i Taastrup FC, skifter fra 1. juli 2015 til Greve på en to-årig aftale.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Greve Fodbold år ny cheftræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve Fodbold år ny cheftræner
Sydkysten - 15. juni 2015 kl. 09:23
Af Jørgen Hansen

Greve Fodbold har fundet ny cheftræner pr. 1. juli d.å.

Greve har således indgået en to-årig aftale med Jonas Borup Jensen som ny cheftræner for klubbens danmarksseriehold.

Jonas Borup Jensen kommer fra Taastrup FC, hvor han i de seneste tre et halvt år har stået i spidsen for klubbens førstehold, som han bl.a. sikrede oprykning fra Sjællandsserien til Danmarksserien i 2013.

Jonas Borup Jensen blev sidste år kåret som Årets Danmarksserie-træner København/Sjælland 2013 af Ligabold, for hans gode mandskabspleje og eminente trænerkompetencer

Sportschef

Michael Madsen, der har været konstitueret cheftræner for 1. holdet i foråret, fortsætter som sportschef for herresenior elite og vil derudover få en række udviklingsopgaver i ungdomseliten.

Det er fortsat klubbens store ambition at få danmarksserieholdet, som i den netop forløbne sæson længe lå med helt fremme, op i divisionen.

Børnechef

Greve Fodbold, der fejrer 80 års jubilæum 20. juni, har også fået ny sportschef for børnefodbold. Det er 41-årige Henrik Gøthler, der har været i klubben gennem en del år og selv har spillet gennem talrige år. Han nåede 135 divisionskampe, hovedparten for Køge,hvor han bl.a. var på hold med den senere landsholdsspiller Jon Dahl Tomasson, som har en fortid i Solrød.

Henrik Gøthler, der lærte at spille fodbold af sin far i Solrød, har to drenge, der begge spiller i Greve Fodbold.Til daglig er han direktør i et it-firma.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM