19. oktober 2020
At arrangementet i Portalen er aflyst, det betyder imidlertid ikke, at prisuddelingen er afblæst. Tværtimod! Prisoverrækkelsen får simpelthen et andet format. Borgmester Pernille Beckmann overrækker, i den kommende tid, sammen med de øvrige panelformænd statuetter og diplomer til vinderne, i virksomhederne.
At arrangementet i Portalen er aflyst, det betyder imidlertid ikke, at prisuddelingen er afblæst. Tværtimod! Prisoverrækkelsen får simpelthen et andet format. Borgmester Pernille Beckmann overrækker, i den kommende tid, sammen med de øvrige panelformænd statuetter og diplomer til vinderne, i virksomhederne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Greve Business Awards 2020 er aflyst ikke afblæst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve Business Awards 2020 er aflyst ikke afblæst
Sydkysten - 13. oktober 2020 kl. 08:56

Efter moden overvejelse har ErhvervsCentrets bestyrelse, i samråd med sponsorer, besluttet at aflyse dette års Greve Business Awards den 26. november.

- Det sker på grund af Covid-19 og de deraf følgende skærpede restriktioner, fortæller borgmester Pernille Beckmann, der havde glædet sig til den store begivenhed og til at skabe synlighed omkring de flotte resultater og indsatser, de nominerede og vinderne af årets fem priser, har opnået.

Det betyder imidlertid ikke, at prisuddelingen er afblæst. Tværtimod! Prisoverrækkelsen får simpelthen et andet format. Borgmester Pernille Beckmann overrækker, i den kommende tid, sammen med de øvrige panelformænd statuetter og diplomer til vinderne, i virksomhederne. De fem prisoverrækkelser optages og offentliggøres via Greve Kommune og ErhvervsCentrets sædvanlige kanaler.

Vi har i indstillingsperioden modtaget 80 indstillinger blandt hvilke fem fagpaneler har nomineret 10 virksomheder og udpeget fem vindere til at modtage en pris inden for områderne: Erhverv, iværksætteri, miljø, uddannelse og CSR.

Fagpanelerne, der har udpeget tre nominerede i hver kategori og derudaf én vinder, er sammensat af en prisejer/sponsor, 1-2 medlemmer af ErhvervsCentrets bestyrelse, 1-3 lokale virksomhedsejere 1-2 råds- eller udvalgsformænd, samt 1-2 tidligere modtagere af Greve Erhvervspris og/eller virksomhedsrepræsentanter.

Greve Business Awards er et ambitiøst projekt, som kun kan virkeliggøres ved en række sponsorers mellemkomst: RTM A/S, WINadvokater, LEMAN, WAVES og erhvervsforeningen GreveSolrødErhverv har spyttet i kassen og muliggjort uddelingen af priserne.

-Selvom jeg er skuffet over, at corona har sat en stopper for arrangementet, glæder jeg mig til at overrække priserne til vinderne, og jeg er stolt over, at lokale virksomheder har valgt at sponsere Greve Business Awards, afslutter borgmester Pernille Beckmann.

Greve Business Awards er uddelingen af fem priser til virksomheder i Greve, der har udmærket sig inden for erhverv, iværksætteri, miljø, uddannelse og CSR.

Der er indstiftet fire nye priser i 2019, hvor Greve Erhvervspris er blevet uddelt siden 1992. Ambitionen med Greve Business Awards er at anerkende resultater og indsats, som bidrager til den positive branding af Greve Kommune.

Har du købt billet til Greve Business Awards 2020 den 26. november, refunderes den automatisk og hurtigst muligt.

Greve Business Awards planlægges i 2021.

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?