15. december 2017
Johnny Petersen, mangeårigt medlem og også formand for klubbens begynderudvalg instruerer her Anna Eggum på åbningsdagen i Solrød Golfklub.
Johnny Petersen, mangeårigt medlem og også formand for klubbens begynderudvalg instruerer her Anna Eggum på åbningsdagen i Solrød Golfklub.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God start i Solrød på golfsæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God start i Solrød på golfsæsonen
Sydkysten - 20. april 2017 kl. 16:51
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejret kunne ikke være bedre ved starten i Solrød. Det var en dejlig forårs formiddag til sæsonstarten. Årets åbningsturnering, som også var første afdeling af Abacus Cup 2017, havde samlet 59 friske golfspillere på denne dejlige forårs formiddag. Vejret viste sig for sin bedste side, vel nærmest perfekt til at spille golf i.

Flot bane
De 59 fremmødte var fordelt på 28 i A-gruppen og 31 i B-gruppen. Efter den traditionelle fælles morgenmad og turneringsbriefing, var alle klar til gunstart klokken 10 på en bane som på trods af den tidlige start stod rigtig flot.

Meget af spillet bar tydelig præg af, at det er tidligt på sæsonen, men pæne resultater blev det dog til. A-gruppen blev vundet af senior klubmesteren Robert Hebeltoft Hansen med hele 42 point foran klubmester Lasse Nebenmayer med 36 point. 3. pladsen gik til Nicolai Rasmussen med 34 point. I B-gruppen vandt Jørn Thenning Andersen med 39 point foran Susanne Jonsson med 33 point og på 3. pladsen Kimm Lerche Johannessen med 32 point. Efter turneringen var der fælles spisning og præmie overrækkelse. Alle præmier var sponseret af OBH.

En god dag og turnering som lover godt for Solrød Golf i den kommende sæson. Dameklubben, Solstrålerne går ud tirsdage kl. 10 eller klokken 17. Herreklubben, Solrødderne, spiller mandage klokken 16 eller tirsdage klokken 9. Til sidst er der Seniorklubben, Old Girls and Boys, spiller ni huller hver onsdag klokken 10. Kontakt klubbens bestyrelse for mere information, eller mød op til åben hus dagen den 30. april, hvor du kan prøve at spille golf, samt møde klubbens protræner Simon Holmes, der har gode tilbud på golfundervisning.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk