24. maj 2019
Frivillige på Christians Have modtog årets frivillighedspris, og mange af dem var til stede, da borgmester Niels Hörup (V) overrakte prisen. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Frivillige på Christians Have modtog årets frivillighedspris, og mange af dem var til stede, da borgmester Niels Hörup (V) overrakte prisen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige gør plejecenter til et dejligt sted at være

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige gør plejecenter til et dejligt sted at være
Sydkysten - 07. november 2018 kl. 15:40
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frivillige gør en særlig indsats for de ældre borgere, der har allermest brug for det.

arrow Læs også: Mange gør en stor forskel i hverdagen

Det sagde borgmester i Solrød, Niels Hörup (V), da han mandag aften overrakte Frivillighedsprisen 2018 til de frivillige på Plejecenter Christians Have.

Mange af dem var til stede i den fyldte sal på aktivitets- og frivilligcenteret, hvor den årlige fejring af det frivillige sociale arbejde og uddeling af årets frivillighedspris fandt sted.

- Årets prismodtager bringer liv, hygge, omsorg, tålmodighed, interesse, humor og varme hænder, sagde Niels Hörup og fortsatte:

- I skaber minder, historier og fælles oplevelser.

- I gør, at man i samfundet siger: "Der vil jeg gerne bo, når jeg bliver gammel".

Mange gøremål
Det er 10-11 frivillige, der har hver sit gøremål på plejecentret, hvor flere har været med lige fra starten for 15 år siden på plejecentret. Det kan være at cykle, gå tur i den friske luft, sørge for besøgshund med mere.

- I er så stor en del af livet på Christians Have, at man skulle tro, I ikke lavede andet. Det ved jeg tilfældigvis, at I gør, men jeres indsats er ikke til at tage fejl af, lød det fra Niels Hörup.

Borgmesteren nævnte ligeledes, at de frivillige ikke var for fine til at give en hånd med, hvilket personalet på plejecentret satte særdeles stor pris på.

Med prisen følger 7.500 kroner.

arrow Bred palet af frivillige i det sociale arbejde
07. november 2018 kl. 15:40 Opdateret: kl. 15:40