23. november 2017
Guitaristen og sangeren Don Elliot fra Dublin har tidligere gæstet Portalen, både som solist og som en del af en duo med violinisten Aoife Kelly. Pressefoto
Guitaristen og sangeren Don Elliot fra Dublin har tidligere gæstet Portalen, både som solist og som en del af en duo med violinisten Aoife Kelly. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra irske sange til pophits

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra irske sange til pophits
Sydkysten - 14. februar 2017 kl. 16:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Guitaristen og sangeren Don Elliot fra Dublin har tidligere gæstet Portalen, både som solist i showet 'Ireland Calling', der præsenterede Irlands historie i sang og musik, og som en del af en duo med violinisten Aoife Kelly.

Onsdag den 22. februar er han på besøg igen, og denne aften blander Don Elliot sammen med et par irske venner de traditionelle irske sange med hans egne favoritter fra de sidste 30-40 års pop- og rockmusik lige fra Beatles til Stevie Wonder. Aftenen bygges op fra en start, hvor Don er alene på scenen med sin guitar og de mere afdæmpede sange, til en mere rocket afslutning, hvor han får selskab på scenen af Timothy Fogarty på bas og Francis McDonnell på trommer.

Koncerten begynder klokken 20. Billetprisen er 125 kroner, og billetter kan købes i Portalens billetkontor på telefon 43 97 83 00, på www.portalen.dk, på www.billetnet.dk og hos Billetnet på telefon 70 15 65 65.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk