21. september 2021
Borgmester Niels Hörup underskriver på vegne af Solrød Kommune kontrakt med Forstas A/S, som har vundet udbuddet på vej- og parkområdet. For Forstas A/S er det Flemming Kjeldgaard, som er udviklingsdirektør.
Borgmester Niels Hörup underskriver på vegne af Solrød Kommune kontrakt med Forstas A/S, som har vundet udbuddet på vej- og parkområdet. For Forstas A/S er det Flemming Kjeldgaard, som er udviklingsdirektør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forstas skal passe veje og grønne områder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forstas skal passe veje og grønne områder
Sydkysten - 03. juli 2018 kl. 09:22

Solrød Kommune har netop underskrevet en kontrakt med Forstas A/S, som har vundet udbuddet på vej- og parkområdet.

Når vejene skal ryddes for sne, buskene klippes, og græsset skal slås, vil det i fremtiden være entreprenøren Forstas A/S, der kommer til at udføre arbejdet.

Det står fast nu, hvor både Forstas A/S og Solrød Kommune har sat den endelige underskrift på kontrakten, som betyder, at Solrød Kommune skrifter entreprenør på vej- og parkområdet.

Årsagen til skiftet er dog helt fredsommelig. Den nuværende kontrakt med OK Nygaard udløber ved udgangen af september, og opgaven kom derfor i udbud. Her bød i alt fire virksomheder ind på opgaven, og heraf kom Forstas A/S med det bedste bud med en høj faglig kvalitet, der samtidig holder sig inden for rammen på et prisloft sat af Solrød Kommune på 11 mio. kr. årligt.

Udbuddet var sat sammen på en ganske særlig måde således, at der udover den almindelige drift på vej- og parkområdet også skulle bydes ind på, hvordan man ville løfte opgaven med at forskønne henholdsvis Cementvej, Havdrup Nyskov og Solrød Strandvej inden for den økonomisk fastsatte ramme. Samtidig med at der i udbuddet også skulle være plads til en såkaldt "klippekortsordning", som giver Solrød Kommune mulighed for udvikling og forskønnelse af kommunen.

Løsningerne til forskønnelse af de tre konkrete projekter samt muligheden for en klippekortsordning har vægtet højt i valget af den fremtidige samarbejdspartner, og her slog Forstas A/S tydeligt ud med høj kvalitet i opgaveløsningerne. Kontrakten mellem Solrød Kommune og Forstas A/S løber i 5 år med mulighed for en yderligere forlængelse på 3 år, og borgmester Niels Hörup (V) ser frem til at tage fat på samarbejdet:

- Vi glæder os til at samarbejde med Forstas, og vi har stor tiltro til, at de vil løfte opgaven rigtig godt. Forstas drifter i forvejen vej- og parkområdet i andre kommuner og hos staten, så vi er rolige omkring skiftet og glæder os til at skifte bekendtskab med Forstas, siger Niels Hörup.

Borgmesteren er dog godt er klar over, at et skifte på så stort et område lige skal løbes i gang.

- Forstas skal lære os og kommunen at kende, og det tager naturligvis lidt tid at starte et samarbejde som dette op. Men Forstas er en stor og professionel virksomhed, så vi har fuld tiltro til, at det kommer til at gå godt, siger Niels Hörup.

Også hos Forstas glæder man sig til det nye samarbejde.

- Vi ser utrolig meget frem til at tage fat på vores samarbejde med Solrød Kommune. Det var et spændende og anderledes udbud, og det er en interessant kontrakt, vi nu har skrevet under på, siger Flemming Kjeldgaard, der er udviklingsdirektør i Forstas A/S.

Frem til 1. oktober er det fortsat entreprenør OK Nygaard, som tager sig kærligt af drift og vedligeholdelse på vej- og parkområdet, og borgmester Niels Hörup sender en stor tak afsted til den mangeårige samarbejdspartner.

- Jeg vil gerne takke OK Nygaard for det gode samarbejde gennem de seneste 5 år. Vores kontrakt lød på 3 år med mulighed for forlængelse, og vi var ikke i tvivl om, at samarbejdet skulle forlænges til alle 5 år. Der var selvfølgelig bump på vejen, men de er blevet løst gennem et godt og konstruktivt samarbejde, så vi har meget at takke OK Nygaard for, siger Niels Hörup.

Synes du, at kommunen er der for dig?