19. september 2020
Taget næsten lettede og der blev både sunget med, danset og smidt håndtegn, da HipsomHap onsdag aften besøgte bbiblioteket.
gallery icon

Se billedserie

Taget næsten lettede og der blev både sunget med, danset og smidt håndtegn, da HipsomHap onsdag aften besøgte bbiblioteket.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forrygende børnefest i Solrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forrygende børnefest i Solrød
Sydkysten - 03. august 2020 kl. 13:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød: Taget næsten lettede og der blev både sunget med, danset og smidt håndtegn, da HipsomHap onsdag aften besøgte Solrød Bibliotek og Kulturhus. Aftenen blev indledt med fællesspisning, så børnefamilierne fik stillet sulten og alle var helt klar til at give den fuld gas, da koncerten startede.

HipsomHap består af rapperne Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad og gruppen laver HipHop for børn. Der er fuld skrald på, når de to rappere går på scenen og leverer et show, der tager udgangspunkt i børnenes eget univers. Til koncerten i Solrød havde gruppen fundet deres største hits frem. Fri-for-mobberi-sangen "Jeg er en liker", der tager fat i digital mobning gav derfor pote, mens "Min mor", der handler om at have verdens sejeste mor også faldt i god jord. De to rappere sluttede aftenen med et par velvalgte ekstranumre og stillede op til både fotos og autografskrivning.

- Vi går altid efter at give børnefamilierne de bedste kulturtilbud, og derfor har vi været glade for at kunne byde velkommen til HipsomHap, der foruden at leverer en dansefest, også rammerne børnenes egen tone på en virkelig fed måde. I år har børnefamilierne særligt brug for at få gode oplevelser sammen i lokalsamfundet og det har de virkelig fået i aften udtaler Tania Rangstrup-Christensen, Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?