17. juni 2021
Carsten Møller har en lang karriere bag sig, hvor han har haft stillingen som økonomidirektør i flere store selskaber, Erfaringerne bruger han nu som formand for Greve Tennisklub, Privatfoto
Carsten Møller har en lang karriere bag sig, hvor han har haft stillingen som økonomidirektør i flere store selskaber, Erfaringerne bruger han nu som formand for Greve Tennisklub, Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand for Greve Tennisklub fylder rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand for Greve Tennisklub fylder rundt
Sydkysten - 02. juni 2021 kl. 14:34

Greve Tennisklubs formand Carsten Møller fylder 70 år 4. juni.

Siden han gik på pension i 2014 er meget af tiden blevet brugt i klubben, hvor han er formand.

- Noget af den erfaring, som et langt erhvervsliv giver kan vel også bruges i foreningsverdenen, lyder det fra Carsten Møller.

Det siger han med henvisning til karrieren, hvor han både har været økonomidirektør hos Coca Cola Tapperierne, en stilling som efter Carstens Møllers eget udsagn bød på talrige spændende udfordringer op gennem 1990'erne.

Efter 10 år i læskedrikbranchen, vendte Carsten Møller tilbage til mediebranchen, hvor han i 1980'erne var økonomichef hos Politikens Forlag og i den grafiske virksomhed Barfod og ICP, denne gang som økonomidirektør hos Egmont Entertainment, hvor han fortsatte i samme stilling efter fusionen med Nordisk Film.

Efter fire år hos Nordisk Film blev han spurgt, om han havde lyst til at tage rollen som CFO i firmaets engelske selskaber, hvilket han takkede ja til, efter en meget kort betænkningstid, da drømmen om at bo i udlandet altid havde været til stede.

Han flyttede til Wimbledom i England, og arbejdede i London i godt fire år, hvor han vendte hjem til en stilling som CFO for Egmont Kids Media Nordic, som han besad i fem år frem til sin pension i 2014.

abkjær

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?