20. september 2021
Lizette Sørensen, varehuschef i Føtex Greve, er glad for, at medarbejderne igen kan være med til sociale arrangementer. Hun roser deres indsats gennem coronaepidemien. Foto: Janus Spøhr
Lizette Sørensen, varehuschef i Føtex Greve, er glad for, at medarbejderne igen kan være med til sociale arrangementer. Hun roser deres indsats gennem coronaepidemien. Foto: Janus Spøhr
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Føtex vil samle medarbejderne igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Føtex vil samle medarbejderne igen
Sydkysten - 14. september 2021 kl. 18:55
Af Janus Spøhr

Afstand og hjemmearbejde.Det har været mantraet i de seneste mange måneder, og det har ikke været det nemmeste for de 205 medarbejdere i Føtex Greve, for butikken har skulle holde åbent som normale under hele coronaepidemien.

Nedlukningen og de hastigt stigende smittetal blev oplevet som voldsomme for mange danskere og også medarbejderne i butikken. I Føtex var der mange retningslinjer, der kom til konstant, som de ansatte skulle forholde sig til, og det sociale liv blev sat på pause.

- Vi var nødt til at være omstillingsparate. Det har kostet noget på det sociale liv, og vi har hele tiden været i alarmberedskab. Det har været benhårdt for medarbejderne, fordi vi ikke kunne arbejde hjemmefra, men vi føler også, at vi har gjort en forskel, siger varehuschef Lizette Sørensen.

Socialt fokus
En del af personalet i Føtex er unge, og derfor har det været svært at bibeholde det sociale sammenhold, som der ellers er, fordi den sociale kontakt har været så begrænset, som myndighederne har opfordret til. Nu er vi ude på den anden side af restriktionerne, og derfor vil Føtex den 21. september holde en medarbejderdag, hvor der er mad og goodie bags til medarbejderne.

- Det er for at give dem et skulderklap for at vise, at de gør en kæmpe forskel. Vi skal også have gang i fredagsbar, men det bliver stadig med brug af coronapas. Man er sårbar, når man er sådan en stor arbejdsplads, siger Lizette Sørensen, der fortæller, at der også er planer om at lave et større personalearrangement for medarbejderne omkring påske næste år, hvor der er lukket i butikken.

Bedre samarbejde
Den ændrede hverdag, som restriktionerne førte med sig, har ikke kun været skidt. Den har også betydet, at samarbejdet er blevet bedre, fortæller Lizette Sørensen.

- Vi har nedbrudt nogle siloer, så vi er blevet bedre til at arbejde sammen på tværs af afdelingerne. Det med at hjælpe en kollega, som ikke er fra ens egen afdeling, gør vi meget mere nu end tidligere. Vi står endnu mere som hold nu.

Synes du, at kommunen er der for dig?