15. april 2021
Første spadestik er efterhånden et stykke tid siden - men der graves stadig og fiberkablet bliver lagt ud. PR-foto
Første spadestik er efterhånden et stykke tid siden - men der graves stadig og fiberkablet bliver lagt ud. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første spadestik til fibernet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første spadestik til fibernet
Sydkysten - 01. april 2021 kl. 10:35

Ishøj: 8. marts 2021 blev der taget første spadestik til TDC NET's fibernet i området omkring Tranegilde Strandvej i Ishøj kommune, som åbner for lynhurtigt bredbånd til endnu flere lokale husstande og virksomheder. På billedet ses fiberudrulningen igang på Skovvej.

Mandag d. 8. marts blev første spadestik taget til endnu et fiberprojekt i Ishøj Kommune. Med spadestikket kan ca. 1.000 adresser i kommunen se frem til at få tilbud om adgang til lynhurtigt bredbånd, noget der glæder borgmesteren.

- Jeg er glad for, at vi nu tager hul på at rulle endnu mere fiber ud i kommunen. Fibernettet er den lynhurtige variant, når vi taler bredbåndsforbindelser, vel nok verdens bedste netforbindelse. Det er vigtigt særligt i disse corona-tider, hvor mange af os skal arbejde hjemmefra, og flere aktiviteter foregår virtuelt. Samtidig er det vigtigt for vores erhvervsliv, så jeg er glad for, at vi nu står foran næste digitale skridt, udtaler Ole Bjørstorp.

Lederen af TDC NETs fiberudrulning, Henrik Leu Christiansen, glæder sig over, at fiberprojekterne i Ishøj nu for alvor er skudt i gang.

- Det er en rigtig god nyhed, at vi nu starter op på etablering af fibernet til yderligere 1.000 husstande i Ishøj. Vi mærker en massiv stigning i efterspørgslen efter lynhurtigt bredbånd, og med en fibertilslutning er husstandens internetforbindelse sikret langt ud i fremtiden, siger Henrik Leu Christiansen.

Man kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbud om gratis tilslutning på www.tdcfiber.dk.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?