13. december 2018
Fodbold er en god måde at skabe sammenhold i familien, fordi det er den fælles indsats, der er afgørende. På billedet ses søskendeparret Ibrahim og Meryem Akkaya, der begge er vilde med at spille fodbold.
Fodbold er en god måde at skabe sammenhold i familien, fordi det er den fælles indsats, der er afgørende. På billedet ses søskendeparret Ibrahim og Meryem Akkaya, der begge er vilde med at spille fodbold.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldturnering for hele familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldturnering for hele familien
Sydkysten - 08. marts 2018 kl. 10:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sport er en rigtig god aktivitet, hvor hele familien kan hygge sig sammen og få en række sjove oplevelser, som man kan grine af sammen i lang tid efter. Derfor inviterer Hundige Boldklub og Greve Nord Projektet alle familier i Greve til gratis fodboldstævne, hvor man spiller sammen mod andre familier.

Der spilles i ValHallen den 17. marts fra klokken 10 til 14, og man behøver ikke være hverken være den nye Cristiano Ronaldo eller have en super kondi for at være med.Det vigtigste er, at man har lyst til at have en sjov dag sammen med sin egen familie og andre børnefamilier fra hele Greve.

Grin og gode minder

- Der er mange børnefamilier, der har rigtig travlt i hverdagen. Mor og far går på arbejde, børnene skal passe skole, lektier og fritidsinteresser og så er der vasketøj, rengøring og praktiske gøremål. Desværre glemmer vi nogle gange også at have det sjovt sammen, fordi tidsplanen skal gå op. Derfor er det er meget vigtigt, at vi husker også at skabe gode minder sammen som familie, da det styrker fællesskabsfølelsen internt i familien og giver et bedre sammenhold, siger Burcu Ebru Habibi, der er børne- og ungemedarbejder i Greve Nord Projektet, den boligsociale helhedsplan i Greve Nord.

- Fodbold er en rigtig god måde at tilbringe tid sammen som familie, da man har det sjovt sammen og samtidig øver sig i at samarbejde, lytte og kommunikere. Og så er det altid godt med lidt motion og sved på panden, fortsætter hun.

Konkurrencer og sjov

Når man ikke selv spiller, vil der også ved stævnet være små konkurrencer, mulighed for at købe lidt mad i cafeteriet eller heppe på de andre hold.

Annahelena Skov Iversen fra Hundige Boldklub glæder sig til at byde familierne velkommen. Hun forklarer, at et familiestævne er en god måde at skabe sunde interesser hos børn og voksne i området. Fordi stævnet er for hele familien, er det håbet, at det også kan få nogle af de beboere med, der ellers ikke laver så meget motion, fordi de så kan følges ad og hygge sig sammen samtidig.

- Man slår to fluer med et smæk. Man får lov til at tilbringe tid sammen som familie, samtidig med at man er fysisk aktivt. Familiestævnet er en aktivitet for hele familien, og vi håber at mange har lyst til at samles til en hyggelig dag i ValHallen, siger hun.

For at få gang i spillet skal man være minimum fire på et hold, og mindst to af deltagerne skal være under 14 år. Men Annahelena Skov Iversen understreger, at man naturligvis også er meget velkommen til at deltage, selvom man ikke kan stille med et fire-mandshold. Så bliver der lavede blandede familiehold.

- Stævnet lægger vægt på det sociale, og vi ønsker derfor så mange deltagere som muligt. At man ikke er nok i familien, der har lyst, skal ikke være en begrænsning, påpeger hun.

Udover at man får en masse gode oplevelser sammen som familie, vil der naturligvis være flotte præmier til vinderne - og måske endda muligheden for at blære jer lidt overfor nabofamilien, hvis man vinder. Tag fat i børnene derhjemme, din mand eller kone, søskende, fætre og kusiner og meld jer til. I tilmelder jer ved at skrive jeres holdnavn og antal familiemedlemmer til Annahelena Skov Iversen fra Hundige Boldklub på 23611380 / annahelenahbk@gmail.com eller Burcu Ebru Habibi fra Greve Nord Projektet 60354677 / beh@bo-vest.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk