26. marts 2019
Mandag modtog Midt- og Vestsjællands Politi tre anmeldelser om indbrud i Karlstrup. Arkivfoto: Thomas Olsen
Mandag modtog Midt- og Vestsjællands Politi tre anmeldelser om indbrud i Karlstrup. Arkivfoto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere indbrud i Karlstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere indbrud i Karlstrup
Sydkysten - 13. november 2018 kl. 09:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag klokken 01.26 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om et indbrud i en landejendom på Bygaden i Karlstrup. Via en havedør har en eller flere gerningspersoner rodet flere rum igennem i huset samt fire uaflåste personbiler. Fra den ene bil manglede der efterfølgende en brobizz, og ellers er der blandt andet stjålet en tablet af mærket Samsung, penge og en stofpung. Indbruddet skete omkring klokken 01. I forbindelse med indbruddet har politiet oplyst et sparsomt signalement af gerningspersonerne. Det drejer sig om to mænd, der var iført mørkt tøj.

Mandag formiddag tikkede en anden anmeldelse ind om et indbrud i en villa på Bygaden i Karlstrup. Indbruddet skete natten til mandag, mens familien var hjemme. De sov på førstesalen i huset og hørte ikke noget i forbindelse med indbruddet, hvor det lykkedes en eller flere gerningspersoner at stjæle en højtaler, en bærbar computer af mørket Toshiba, et spejlrefleks kamera af mærket Canon og smykker. Ifølge politiets døgnrapport har der kun været spor af færden i stuen og i en af bilerne. Gerningspersonen eller gerningspersonerne skaffede sig vej ind i huset ved at knuse en rude i en terasedør. Genboen, Solrød Golfklub, fandt efterfølgende nogle af de stjålne ejendele på golfklubbens p-plads på Møllesvinget. De havde også overvågning, som filmede p-pladsen, men den ringe kvalitet af overvågningsbillederne betød, at det eneste man kunne se var en bil, der kørte på p-pladsen klokken 01.46.

Også fra en villa på Vestergade i Karlstrup har der været indbrud. Fra entreen var der stjålet to tasker, som efterfølgende blev fundet 100 meter fra gerningsstedet. Indbruddet skete kort efter klokken 03.