13. april 2021
Politidirektør Kim Christiansen. Arkivfoto: Søren Schaadt Larsen
Politidirektør Kim Christiansen. Arkivfoto: Søren Schaadt Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fastholder coronapatruljeringen i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fastholder coronapatruljeringen i Ishøj
Sydkysten - 26. februar 2021 kl. 17:21

Københavns Vestegns Politi fastholder den ekstraordinære corona-patruljering i Ishøj i de kommende dage.

Ishøj har stadig et højt smittetryk, sundhedsmyndighederne arbejder hårdt på at teste og nedbringe smittespredningen, og politiets ekstra corona-patruljer er fortsat i byen det meste af døgnet - særligt i Bycentret.

- Vi fastholder vores særlige indsats i disse dage, og igen vil jeg gerne opfordre alle i Ishøj til at holde fast i den fælles kamp mod corona-smitten. Følg sundhedsmyndighedernes anbefalinger, bliv testet og brug mundbind, hvis du skal, siger politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi.

I februar har corona-patruljerne ført over 2.100 tilsyn med, om corona-restriktionerne bliver overholdt i politikredsens 11 kommuner - heraf er 650 tilsyn alene ført i Ishøj.

Styrket test-program i Ishøj:
Sundhedsmyndighederne har de seneste uger styrket testkapaciteten i Ishøj - og Ishøj kommune melder dagligt dagens mulige teststeder ud via sin hjemmeside www.ishoj.dk og Facebook-side: @ishojkommune.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?