5. april 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Falsk hjemmeservice-mand besøgte kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Falsk hjemmeservice-mand besøgte kvinde
Sydkysten - 20. marts 2020 kl. 11:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag klokken 19.00 anmeldte en 72-årig kvinde i Solrød Strand, at hun omkring kl. 17.50 havde haft besøg af en mand, som sagde han kom fra "Hjemmeservice". Kvinden ventede ingen hjælp og undrede sig over hans besøg. Han sagde, at han ville se, om hun havde, hvad hun havde brug for. Han var i hendes hjem i ca. ti minutter, hvor han fulgte med i, hvad hun lavede. Han forlod efterfølgende stedet, og kvinden kontaktede Hjemmeservice, som ikke havde sendt nogen ud. De opfordrede hende til at anmelde episoden til politiet, også selvom der umiddelbart ikke var blevet stjålet noget fra hjemmet.

Episoden fandt sted i Kurprinsens Kvarter, og politiet vil gerne høre fra folk, som har set manden eller episoden, eller har oplevet lignende episoder.

Manden beskrives som høj, kraftig af bygning, lys i huden med mørkt hår og mørkt skæg rundt om munden, iført mørke bukser og jakke med en hvid T-shirt indenunder, ca. 35-40 år.

Det skal du gøre

Derudover skal borgere som oplever lignende henvendelser eller besøg, som de fatter mistanke til, straks bede personen om at forlade stedet og kontakte politiet. Gør som kvinden og kontakt den virksomhed/myndighed som personen siger han/hun kommer fra og spørg ind til, om der er sendt medarbejdere til stedet. Tal med dine ældre pårørende om, hvordan de skal forholde sig ved sådanne henvendelser