27. maj 2020
Fælleslæsning i Havdrup Sognehus. Den første læsning er den 22. oktober.
Fælleslæsning i Havdrup Sognehus. Den første læsning er den 22. oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fælleslæsning i sognehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fælleslæsning i sognehuset
Sydkysten - 15. oktober 2019 kl. 09:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Havdrup: Kan du li´ at høre historier, og har du tid tilovers tirsdag eftermiddag kl. 13-14.30, så er fælleslæsning i Havdrup Sognehus måske noget for dig?

Man mødes følgende seks tirsdage frem til december: 22/10, 29/10, 5/11, 12/11, 19/11 og 26/11.

Til fælleslæsning mødes man i et trygt socialt rum.

Kommunikationsmedarbejder ved Havdrup kirke, Marianne Asmussen, er læseguide, læser en novelle højt, et par sider ad gangen. Alle får teksten udleveret og kan følge med. I pauserne udforsker vi teksten sammen: Hvad handler historien om? Hvordan berører den os?

Du behøver ikke at være belæst eller vant til at tale om litteratur. Det vigtigste er, at du har lyst til at høre historier sammen med andre. Man kommer, som man er, og bidrager i det omfang, man kan og har lyst til.

Alle er velkomne, det kræver ingen forberedelse, og det er gratis. I bedste fald giver fælleslæsning både nye perspektiver på tilværelsen og nye bekendtskaber. Vi serverer lidt frugt, lidt sødt og noget at drikke. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Marianne 4158-5240.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?