28. maj 2020
Der er mulighed for at få en økonomisk håndsrækning til dit private naturprojekt. Foto: Solrød Kommune
Der er mulighed for at få en økonomisk håndsrækning til dit private naturprojekt. Foto: Solrød Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få hjælp til naturprojektet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få hjælp til naturprojektet
Sydkysten - 03. november 2019 kl. 12:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i år kan der søges om tilskud til natur- og friluftsprojekter i Solrød Kommune. Alle borgere inkl. lokale foreninger har mulighed for at søge. Tilskuddet gives efter naturbeskyttelsesloven, og har til formål at inspirere og motivere til arbejdet med natur- og friluftsprojekter.

Går du med tanker om et lille projekt, som kan trække borgerne ud i naturen? Det kan være et nyt madpakkested til skovturen, en hvilebænk på aftenturen, en ny sti i kanten af marken, en indhegning til vejens fælles får, eller et nyt vandhul i udkanten af landsbyen.

Eller har du lyst til at gøre en ekstra indsats for den særlige natur i dit nærområde? Det kan være rydning af hybenroser på stranden, så strandens blomster igen får plads, eller oprensning af vandhullet, så padderne igen kan yngle med succes.

Intet projekt er for småt eller stort, så længe det falder indenfor tilskudsordningens kriterier. Ansøgningsfristen for at komme i betragtning til årets pulje er den 16. december 2019.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til kommunens naturmedarbejder Maria Astrup Skov på tlf. 56 18 22 44.

Kommunen forudsætter, at ansøger selv står for gennemførelsen af projektet.

Ansøgningen indsendes til: Solrød kommune, Teknik og Miljø, Solrød Center 1, 2680 Solrød Strand, eller elektronisk til teknisk@solrod.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?