21. juni 2021
Ervhervsfolk kørte ræs ved Team Solrød arrangement i RacehallCPH.
gallery icon

Se billedserie

Ervhervsfolk kørte ræs ved Team Solrød arrangement i RacehallCPH.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsfolk kørte ræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsfolk kørte ræs
Sydkysten - 17. oktober 2020 kl. 15:02

Der var både mulighed for at give den gas og køre ræs ved Team Solrøds seneste medlemsarrangement.

Team Solrød var torsdag forbi RacehallCPH i Høje-Taastrup. RacehallCPH har Europas største indendørs gokartbane, og der blev heller ikke holdt igen, da medlemmerne blev sluppet fri på den næsten 1300 meter lange bane.

Flere af Team Solrøds arrangementer i 2020 har været udsat på grund af corona, men under den store kuppel hos RacehallCPH, var der denne aften endelig mulighed for under forsvarlige forhold at give den gas.

Vinderne af det uofficielle gokartmesterskab for Team Solrøds medlemmer blev Kim Sunesen & Jesper Wraae-Bess fra Eurostar Danmark A/S.

Team Solrød er idræts- og erhvervsklubben for virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, som interesserer sig for idrættens muligheder og vilkår i Solrød Kommune.

Team Solrøds formål er at styrke idrætslivet i Solrød Kommune økonomisk, bl.a. ved at bidrage til idrætsprojekter og aktiviteter i kommunens mangfoldige idrætsliv.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?