26. februar 2021
Erfaringer fra COVID-19 er med i ny beredskabsplan.
Erfaringer fra COVID-19 er med i ny beredskabsplan.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erfaringer med corona er med i ny beredskabsplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erfaringer med corona er med i ny beredskabsplan
Sydkysten - 26. januar 2021 kl. 07:03

De mange gode erfaringer fra håndteringen af COVID-19 er taget med i arbejdet med Solrød Kommunes reviderede sundhedsberedskabsplan, fortæller Ivar Haugaard-Hansen (V), formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget.

Hedebølge, ekstraordinær aflastning af sygehuse og smitsomme sygdomme såsom den nuværende coronapandemi, det er nogle af de tilfælde, hvor Solrød Kommunes sundhedsberedskabsplan kan blive sat i værk, og nu har Solrød Kommune fået en opdateret en af slagsen. Byrådet godkendte nemlig den opdaterede sundhedsberedskabsplan på januar måneds byrådsmøde.

- Vi har aldrig stået i en situation, hvor vores sundhedsberedskabsplan er så aktuel som netop nu, og de mange gode erfaringer i forbindelse med håndteringen af COVID-19 er naturligvis taget med i arbejdet med den reviderede sundhedsberedskabsplan og herunder de lokale indsatsplaner, siger Ivar Haugaard-Hansen, som tilføjer, at han håber, at beredskabsplanen snart kan blive gemt væk igen.

Kommunernes sundhedsberedskabsplaner skal revideres minimum en gang i hver valgperiode, og den indeholder bl.a. retningslinjer specifikt for koordinering og håndtering af forebyggelses-, behandlings- og omsorgsopgaver ved en ekstraordinær hændelse.

Sundhedsberedskabsplanen kan ses på www.solrod.dk under 'Planer og politikker'.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?