23. oktober 2021
Forfatter og journalist, Lone Frank, og skuespiller Jeanett Albeck, dykker ned i kærligheden. PR-foto
Forfatter og journalist, Lone Frank, og skuespiller Jeanett Albeck, dykker ned i kærligheden. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En aften i kærlighedens tegn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En aften i kærlighedens tegn
Sydkysten - 21. september 2021 kl. 11:52

Ishøj: 23. september kan komme til en aften i kærlighedens tegn med videnskabsforfatter Lone Frank, der fortæller om sin seneste bog 'Størst af alt: Om kærlighedens natur'.

Lone Frank undersøger kærlighed ud fra et videnskabeligt perspektiv og kommer omkring de evolutionære kræfter, der har sat rammerne for vores følelser. Derudover kigger hun på den hemmelighedsfulde kemi og spidsfindige hjerneaktivitet, der i sidste ende dirigerer vores personlige kærlighedsliv.

Musikken leveres af sanger og skuespiller Jeanett Albeck fra kunstnerkollektivet Sort Samvittighed, der er kendt for deres nyskabende forestillinger; I 2019 begejstrede de det danske publikum med deres forestilling 'I et forhold' på Betty Nansen. En forestilling, der centrerede sig om parforholdets glæder og uendelige faldgruber. Jeanett Albeck er desuden kendt fra den prisbelønnede forestilling 'Brøgger', baseret på Suzanne Brøggers essays.

Køb din billet her
Billetter koster 125 kr. og bestilles på Kulturium Musikteaters hjemmeside via kulturium.dk. Medlemmer af Kulturium Salonen kan købe billetter til 75 kr.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?