14. december 2017
Emil Lennart Nielsen fra Solrød Strand er ny regionsmester i Skills i elektrikeruddannelsen og er dermed klar til DM til januar.
Emil Lennart Nielsen fra Solrød Strand er ny regionsmester i Skills i elektrikeruddannelsen og er dermed klar til DM til januar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Emil er regionens dygtigste elektrikerelev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Emil er regionens dygtigste elektrikerelev
Sydkysten - 09. oktober 2017 kl. 15:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med den store efterspørgsel på dygtige håndværkere tegner fremtiden lys for Emil Lennart Nielsen fra Solrød Strand. Den 20-årige elektriker-elev på EUC Sjælland har netop understreget sit store talent ved at vinde regionsmesterskaberne i Skills og dermed sikret sig en billet til DM.

- Jeg havde slet ikke regnet med det, forklarer han efter triumfen, der kom i hus på Roskilde Tekniske Skole.

Her var han oppe imod elever fra erhvervsskolerne Tec, Roskilde Tekniske Skole, CELF og EUC Nordvest.

- Jeg var forberedt på, at der ville være mere pres på end ved skolemesterskaberne og både flere konkurrenter og et højere niveau, men hvordan det er, ved man jo først, når man står i det, forklarer Emil, der ved, at konkurrencen nu skærpes yderligere, når der står DM på menuen.

- Jeg gjorde, hvad jeg kunne for at holde fokus undervejs ved regionsmesterskaberne. Det er vigtigt, så man ikke bliver stresset af, hvad de andre laver eller hvor langt de er. Det gælder endnu mere til DM, hvor jeg selvfølgelig ikke kender niveauet, men hvor jeg ved, at der skal mere til end det, som jeg har leveret indtil nu. Vil jeg vinde, så skal det stå knivskarpt.

Til DM i Skills i Herning til januar kommer regionsmestre fra hele landet for at finde Danmarks bedste elektriker-elev. Skulle det lykkes det 20-årige talent, der står i lære hos Di-Teknik i Køge, at vinde DM, så kommer han til at skrive EUC Sjælland-historie.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk