22. september 2019
Eleverne på Mosedeskolens 8. årgang opførte musicalen ?Hairspray?. Foto: Mosedeskolen
Eleverne på Mosedeskolens 8. årgang opførte musicalen ?Hairspray?. Foto: Mosedeskolen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever opførte musical for fulde huse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever opførte musical for fulde huse
Sydkysten - 12. april 2019 kl. 11:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musicalen "Hairspray" fra 2002, som er baseret på filmen af samme navn fra 1988, blev torsdag aften den 11. april opført for fulde huse for sidste gang i festsalen på Mosedeskolen.

Det var 8. årgang, som gennem mange måneders slid, fællesskab og samarbejde opførte musicalen i deres egen fortolkning. Det hele gik op i en højere enhed på mesterlig vis, oplyser skolen.

- Musical på 8. årgang er efterhånden en gammel tradition på Mosedeskolen (ca. 30 år). Hele projektet et er godt eksempel på, hvordan der kommer noget virkelig godt og kreativt ud af det, når elever og lærere får frie tøjler og bakkes godt af forældrene til at bistå med praktiske ting. Fantastisk flot forestilling, hvor alle elever i 8. klasserne ydede en stor indsats, og hvor de påtog sig et stort ansvar, skriver Mosedeskolen i en mail til Sydkysten, som fortsætter:

- Det har helt sikkert givet dem et endnu bedre sammenhold, som vil holde i resten af deres skoletid og være dem til stor gavn. Stor tak til eleverne og deres lærere, skriver skolen blandt andet.